Meniu
Cosul Meu

Proiecte umanitare RSS Feed

05 Mar Mai mult decat crezi ca poti...
alexa 0 125
Stim cu totii ca luna decembrie este una a iubirii, ajutorarii si daruirii. Desi toate lunile anului ar trebuie sa fie despre asta, se pare ca in ultima luna din an infloreste spiritul civic, iar darnicia atinge cote maxime.Insa nu este un secret faptul ca in decembrie cei neajutorati simt mai aprig..
04 Dec Unde Este Speranta?
alexa 0 438
Ce faci cand nu mai ai pe nimeni? Cand nu iti mai trece nimeni pragul casei? Cand puterea de munca nu mai este? Cand tineretea ti-a spus “La revedere!”? Unde si in cine iti pui speranta si increderea?Toate aceste intrebari au devenit realitate pentru multi batrani din Romania. Foarte multi varstnici..
24 Nov Acceptare, Empatie si Ajutorare
alexa 0 475
Societatea impune norme. Daca nu te incadrezi in norme, daca esti special si diferit - esti lasat pe dinafara, pus la zid sau chiar mai rau. La scoala, in liceu, pe strada sau la job suntem catalogati, incadrati si distribuiti in cutii cu forme exacte si stramtorate.Dar daca a fi special este un luc..
23 Nov Suflete Necuvantatoare
alexa 0 450
Animalele ne sunt cei mai buni prieteni. Ele nu judeca si nu critica, ci ofera iubire si loialitate in mod neconditionat. Atunci de ce nu le tratam ca atare? Arca lui Noe este o Asociatie pentru protectia necuvantatoarelor care are grija de sufletele neglijate de altii. In Arca si-au gasit casuta mu..
16 Oct Familia este Acasa
alexa 0 512
Ce inseamna Familia pentru tine? Unde este Acasa pentru tine? Pentru cei mai multi dintre noi raspunsul este simplu: Familia este Acasa, iar Acasa este unde te simti ca in Familie.Asociatia "Casuta Bucuriei" este si familia dar si casa copiiilor ce au cunoscut abandonul de la varste fragede: 12 sufl..
16 Oct Daruind Speranta
alexa 0 512
Nimic nu este sigur, totul este temporar. Bucura-te de casa in care stai, de fiecare masa pe care o mananci, de hainele care iti tin de cald in anotimpuri friguroase! Asezamantul Social "Sfantul Onufrie"ofera adapost si ingrijire copiilor aflati in dificultate, separati temporar sau definitiv de fam..
16 Oct De la Initiativa la Zambete
alexa 0 514
De cele mai multe ori nu stim sa apreciem ce avem. Dar daca am avea mult mai putin decat avem acum? Sanatatea, daca nu am avea sanatatea pe care nu stim sa o pretuim cu adevarat? Ne plangem mereu de lipsa banilor, a norocului etc dar uitam cu desavarsire sa multumim pentru cel mai de pret bun: sanat..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)