Meniu
Cosul Meu

Proiecte umanitare RSS Feed

30 Jun Primavara Inseamna Noi Inceputuri
alexa 0 293
Primavara inseamna o revenire la viata dupa iarna grea ce tocmai a trecut, o inflorire a naturii si reluarea cursului ciclului vietii. Toti ne bucuram de razele oferite de soarele ce incepe sa se iveasca timid de dupa norii, de spectacolul florilor care isi desfac petalele incet-incet si isi imprast..
02 Jun „Impreuna Construim, Invatam, Inovam”
alexa 0 376
„Cei sapte ani de-acasa” – anii formativi ai unui copil – joaca un rol extrem de important pentru acesta. Reprezinta educatia primita de la parinti, nelipsita in formarea comportamentului si a personalitatii micutilor, pregatind terenul pentru incursiunea acestora intr-o societate unde sunt inconjur..
27 May Prieteni de Suflet - Cateii din „Arca lui Noe”
alexa 0 397
Ajutorul dat unui suflet necuvantator, care iti arata recunostinta prin fapte si o loialitate de neclintit – putine sunt cuvintele care pot descrie sentimentul ce insoteste un astfel de gest. Cu Arca lui Noe ne-am familiarizat inca din noiembrie 2020. Reprezinta o asociatie pentru protectia animalel..
27 May „Dar din Dar se face Raiul”
alexa 0 428
Sarbatorile Pascale reprezinta un prilej de bucurie pentru multi dintre noi: revederea cu familia si prietenii, clipe nepretuite alaturi de cei dragi si un sentiment profund de implinire si liniste.Insa nu toata lumea are parte de o astfel de perioada. Desi pare absurd, multe persoane, in special ba..
05 Mar Mai mult decat crezi ca poti...
alexa 0 668
Stim cu totii ca luna decembrie este una a iubirii, ajutorarii si daruirii. Desi toate lunile anului ar trebuie sa fie despre asta, se pare ca in ultima luna din an infloreste spiritul civic, iar darnicia atinge cote maxime.Insa nu este un secret faptul ca in decembrie cei neajutorati simt mai aprig..
04 Dec Unde Este Speranta?
alexa 0 1028
Ce faci cand nu mai ai pe nimeni? Cand nu iti mai trece nimeni pragul casei? Cand puterea de munca nu mai este? Cand tineretea ti-a spus “La revedere!”? Unde si in cine iti pui speranta si increderea?Toate aceste intrebari au devenit realitate pentru multi batrani din Romania. Foarte multi varstnici..
24 Nov Acceptare, Empatie si Ajutorare
alexa 0 1056
Societatea impune norme. Daca nu te incadrezi in norme, daca esti special si diferit - esti lasat pe dinafara, pus la zid sau chiar mai rau. La scoala, in liceu, pe strada sau la job suntem catalogati, incadrati si distribuiti in cutii cu forme exacte si stramtorate.Dar daca a fi special este un luc..
23 Nov Suflete Necuvantatoare
alexa 0 936
Animalele ne sunt cei mai buni prieteni. Ele nu judeca si nu critica, ci ofera iubire si loialitate in mod neconditionat. Atunci de ce nu le tratam ca atare? Arca lui Noe este o Asociatie pentru protectia necuvantatoarelor care are grija de sufletele neglijate de altii. In Arca si-au gasit casuta mu..
16 Oct Familia este Acasa
alexa 0 950
Ce inseamna Familia pentru tine? Unde este Acasa pentru tine? Pentru cei mai multi dintre noi raspunsul este simplu: Familia este Acasa, iar Acasa este unde te simti ca in Familie.Asociatia "Casuta Bucuriei" este si familia dar si casa copiiilor ce au cunoscut abandonul de la varste fragede: 12 sufl..
16 Oct Daruind Speranta
alexa 0 983
Nimic nu este sigur, totul este temporar. Bucura-te de casa in care stai, de fiecare masa pe care o mananci, de hainele care iti tin de cald in anotimpuri friguroase! Asezamantul Social "Sfantul Onufrie"ofera adapost si ingrijire copiilor aflati in dificultate, separati temporar sau definitiv de fam..
16 Oct De la Initiativa la Zambete
alexa 0 979
De cele mai multe ori nu stim sa apreciem ce avem. Dar daca am avea mult mai putin decat avem acum? Sanatatea, daca nu am avea sanatatea pe care nu stim sa o pretuim cu adevarat? Ne plangem mereu de lipsa banilor, a norocului etc dar uitam cu desavarsire sa multumim pentru cel mai de pret bun: sanat..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)