Meniu
Cosul Meu

Livrarea Comenzilor

Cand comanzi de la silio.ro, poti alege intre mai multe optiuni de livrare.

Livrare prin Curier (Parteneri: DPD Curier, Nemo Expres, Sameday Delivery, Dragon Star Curier)
Coletul va ajunge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre agentul de curier. Informatii referitoare la datele tale de contact vor aparea pe colet in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici la inregistrarea comenzii, un numar de telefon la care curierul sa va poata contacta in caz de necesitate.

Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare minima de 149 de lei (TVA Inclus), iar pentru comenzile cu valori mai mici de 149 de lei (TVA Inclus), costul transportului este de 15.99 lei (TVA Inclus). 

Termenul de livrare este de 24 de ore pentru localitati in care firma de curierat detine centre de livrare, iar in afara retelei de curierat livrarea produselor se face in 48 de ore. Livrarea prin curier se efectueaza de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00. Produsele comandate se pot livra si sambata fara costuri suplimentare in intervalul orar 10:00 - 12:00 (la inregistrarea comenzii trebuie doar sa specificati acest lucru).

Livrarea comenzilor in 24h - 48h este vizata doar pentru produsele cu stoc disponibil in depozit. Produsele care sunt realizate in productie se livreaza conform termenului precizat in comanda aferenta clientului.

Dupa confirmarea comenzii o sa primiti un numar de AWB si informatii despre firma de curierat, prin care puteti urmarii statusul expeditiei in aplicatia de pe site-ul curierului.

Livrare prin Masini aflate in Distributie Proprie
Daca ai plasat o comanda iar adresa de livrare este in aria depozitelor silio.ro, atunci livrarea se va asigura prin masini aflate in distributie proprie.

Pentru livrarea prin distributie proprie poti alege intre doua intervale de livrare:

  • In aceeasi zi cu interval de livrare 16:30 – 18:00 (daca plasezi comanda pana in ora 14:00)
  • A doua zi cu interval de livrare 08:00 – 18:00

Cele doua intervale de livrare vor fi comunicate ca detalii de livrare iar aria punctelor de lucru o poti analiza la pagina de “Contact” sau puteti cere informatii la consultantul de vanzari telefonic sau prin email.

Livrare prin Firme de Transport (Exemplu: Pallex Romania, Englmayer)
Daca ai plasat o comanda la nivel de palet iar adresa de livrare este in afara ariei noastre de distributiei, atunci livrarea se va asigura prin transportatori parteneri silio,ro, transportul comenzilor fiind 100% gratuit.

Astfel, pentru livrarea comenzilor poti alege intre doua intervale de livrare:

  • In termen de 24 de ore cu interval de livrare 09:00 – 17:00 (daca plasezi comanda pana in ora 12:00)
  • In termen de 48 de ore cu interval de livrare 09:00 – 17:00 (daca plasezi comanda dupa ora 12:00)
Ridicare din depozitul nostru
Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in depozitul nostru, le poti ridica personal de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 – 17:00. Daca produsele nu sunt pe stoc in depozit cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin email sau telefonic cand acestea vor ajunge, pentru a se putea ridica.
  • Adresa Depozit: Str. Tautului, Nr. 90, Floresti, Jud. Cluj

Ai nevoie de ajutor sau nu ai gasit produsul dorit? Suna la 0745.116.937 sau CONTACTEAZA-NE