Meniu
Cosul Meu

Livrarea Comenzilor

Pe Silio.ro, poti alege firma de curierat prin care vrei sa iti livram comanda. 

Poti alege livrare prin DPD Curier, Fan Curier, Nemo Expres sau Sameday Delivery iar comanda va ajunge la adresa mentionata si va fi inmanata personal de catre agentul de curierat. 

Taxa de transportul si pragul de gratuitate pentru comenzile plasate difera in functie de firma de curierat aleasa de tine, pentru livrarea comenzii.

DPD CURIER:
Livrare Gratuita la comenzi de peste 149 lei TVA Inclus
Sub 149 lei costul de transport este de 17.99 lei TVA Inclus
FAN CURIER:
Livrare Gratuita la comenzi de peste 299 lei TVA Inclus
Sub 299 lei costul de transport este de 17.99 lei TVA Inclus
NEMO CURIER:
Livrare Gratuita la comenzi de peste 299 lei TVA Inclus
Sub 299 lei costul de transport este de 17.99 lei TVA Inclus
SAMEDAY CURIER:
Livrare Gratuita la comenzi de peste 299 lei TVA Inclus
Sub 299 lei costul de transport este de 17.99 lei TVA Inclus

Dupa predarea comenzii la curier, termenul de livrare este de 24 de ore pentru localitati in care firma de curierat detine centre de livrare, iar in afara retelei de curierat livrarea produselor se face intre 48 si 72 de ore lucratoare, in functie de fiecare firma de curierat in parte. Livrarea prin curier se efectueaza de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00. Produsele comandate se pot livra si sambata fara costuri suplimentare in intervalul orar 10:00 - 12:00.

Dupa predarea comenzii la curier, o sa primiti un sms si un email cu informatii despre firma de curierat si numar de AWB, prin care puteti urmarii statusul expeditiei in aplicatia de pe site-ul curierului.

Pentru comenzile care contin produsele cu livrare din 2 depozite logistice diferite, se aplica un cost de livrare suplimentar de 15.99 lei TVA Inclus. Acest cost se aplica chiar daca sa atins pragul de gratuitate pentru livrarea comenzii.

Ridicare din Showroom
Ridicarea din showroom este gratuita pentru toate comenzile plasate direct in showroom, precum si pentru comenzile plasate online sau prin call center a caror valoare depaseste 149 de lei (TVA Inclus).

Dupa plasarea comenzii, vei fi anuntat prin e-mail si SMS imediat ce produsele au fost pregatite si se pot ridica din showroom. 

Adresa Showroom: Loc. Luna de Sus, Com. Floresti, DN 1-E60, Km 490+13, Jud. Cluj
Program:  Luni – Vineri, 08:00 – 17:00.
Telefon: 0745116937

Livrare prin masini aflate in distributie proprie
Daca ai plasat o comanda iar adresa de livrare este in aria depozitelor logistice Silio.ro, atunci livrarea se va asigura prin masini aflate in distributie proprie.

Livrare la nivel de palet prin Pallex Romania
Daca ai plasat o comanda, iar aceasta depaseste 50 kg greutate, livrarea comenzii se va organiza la nivel de palet, prin transportatori parteneri Silio.ro, transportul comenzilor fiind 100% Gratuit.

Ai nevoie de ajutor sau nu ai gasit produsul dorit? Suna la 0745.116.937 sau CONTACTEAZA-NE