Meniu
Cosul Meu

Dispenser Folie

Dispenser Metalic pentru Folie Stretch - Dispozitiv din Metal pentru Ambalare si Impachetare
Transport Gratuit
cu Livrare in 24/48 h
Iti oferim dispenser pentru folie stretch, realizat din metal rezistent , conceput special pentru a permite fixarea rolei de folie stretch pe dispozitiv. Cauti un dispozitiv rapid pentru ambalare?- Indispensabil din orice punct de lucru unde este necesara impachetarea produselor.Avantajele Prod..
184,45 lei
Pret fara TVA:155,00 lei
Dispenser din Plastic pentru Folie Stretch - Dispozitiv pentru Ambalare si Impachetare
Promotie Transport Gratuit peste 150 lei
cu Livrare in 24/48 h
-25 %
Comercializam dispenser pentru folie stretch, fabricat din plastic superior, realizat special pentru a permite fixarea rolei de folie stretch pe dispozitiv. Cauti dispenser pentru folie stretch?- Este indispensabil din orice punct de lucru unde este necesara paletizarea produselor.Avantajele Pr..
47,60 lei 63,07 lei
Pret fara TVA:40,00 lei
Dispenser din Plastic pentru Folie Stretch Fara Tub - Dispozitiv pentru Ambalare si Impachetare
Transport Gratuit peste 150 lei
cu Livrare in 24/48 h
Iti punem la dispozitie dispenser pentru folie stretch fara tub, realizat din plastic foarte rezistent , conceput special pentru a permite fixarea rolei de folie stretch pe dispozitiv. Cauti o modalitate practica de ambalare?- Dispenserul este indispensabil din orice punct de lucru unde este ne..
65,45 lei
Pret fara TVA:55,00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.