Meniu
Cosul Meu

Blog RSS Feed

27 Sep Totul despre Rolele Termice
bian 0 260
Rolele se utilizeaza foarte des pentru casele de marcat, iar categoria cea mai cunoscuta este reprezentata de catre cele ce contin hartie termica.In afara de folosirea pentru casele de marcat, rolele de hartie termica mai au si alte intrebuintari, cand vine vorba de tiparirea contractelor, facturilo..
27 Sep Avantajele Benzii de Legat
bian 0 269
In procesul de productie, o mare atentie se acorda ambalarii marfii, pentru ca aceasta sa fie transportata in conditii de maxima siguranta.Banda de legat are o mare aplicabilitate in acest sens, asigurand o sigilare cat mai buna a produselor, ceea ce inseamna ca acestea isi pastreaza caracteristicil..
08 Aug CMR Transport
bian 0 279
Exista foarte multe persoane care cauta ani de zile cele mai calitative produse pentru a avea parte doar de beneficii, de aceea important este sa iti indrepti atentia numai catre cei care nu dau gres niciodata si iti ofera produse pe masura asteptarilor tale.Inainte de a achizitiona un obiect anume,..
08 Aug Fisa de Anuntare a Sosirii si Plecarii
bian 0 278
Opteaza pentru fise de cazare atunci cand vine vorba despre atractia ta turistica Daca afacerea ta consta intr-o atractie turistica, atunci te poti simti un norocos. Poti spune ca te relaxezi atat acasa, cat si la locul de munca. Tocmai de aceea, ideal ar fi sa gasesti cele mai bune produse pentru a..
08 Aug Banda de Legat PP
bian 0 283
De-a lungul vremii, achizitionarea unui produs necesita foarte mare atentie, mai ales daca acel produs iti foloseste si necesita o calitate superioara. De aceea, gandeste-te din timp si fa in asa fel incat sa poti achizitiona doar produse de calitate care sa aiba un pret foarte accesibil.De asemenea..
31 May Istoricul Etichetelor Autoadezive in Rola si Coala
bian 0 402
Etichetele din hârtie au fost folosite prima data pentru a identifica produsele de la începutul anilor 1880. La inceput se folosea o gumă pentru a lipii eticheta la suprafață. Întrucât piața fructelor a crescut în fiecare an, a izbucnit o concurență imensă pe piețele locale. Proprietarii de livadă a..
31 May Role POS
bian 0 410
1. Afacerea ta are nevoie de role pos? Vine un moment cand fiecare persoana isi traseaza un drum in viata si este gata de a da ochii cu toate responsabilitatile care apar peste noapte. Ei bine, acest lucru nu este neaparat unul negativ, ci pur si simplu inevitabil iar noi nu trebuie decat sa privim ..
31 May Role Termice
bian 0 399
1. La ce se utilizeaza rolele termice?Rolele de hartie termica au o mare utilitate, fiind folosite pentru a se tipari notele de plata si orice fel de bon fiscal.Hartia ce se foloseste are o calitate superioara, ceea ce inseamna ca nu isi pierde caracteristicile in timp. Avand in vedere faptul ca bon..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)